U bevindt zich hier: Skip Navigation LinksHerdenkingsmunten Home | Contact

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Het Amsterdams MuntKantoor is op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur te bereiken op gratis telefoonnummer: 0800 - 474 74 74.

Tijdens en buiten deze uren kunt u ons bereiken via e-mailadres: klantenservice@amsterdam-munten.nl en per fax op nummer 020 - 626 01 45.

Schriftelijk kunt u ons benaderen op het volgende adres:

Amsterdams MuntKantoor
Postbus 20685
1001 NR AMSTERDAM

Stel uw vraag via het onderstaand formulier.

Aanhef:    
Voorletter(s):
Tussenvoegsel:  
Achternaam:
e-mailadres:     
Uw vraag of opmerking aan ons:  
 
 

Nieuwsbrief

Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden op (euro)muntgebied?

Meld u dan hieronder aan op onze e-mail nieuwsbrief. Dit is vrijblijvend en u kunt op ieder moment uw aanmelding annuleren.

Uw Achternaam:

Uw E-mailadres:

  

Klantenservice

Onze professionele klantenservice is prima bereikbaar en staat op werkdagen van 9:00 uur tot en met 17:30 uur, graag voor u klaar met uitstekende service en advies.

Zo ontvangt u, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, uw zendingen altijd 14 dagen geheel vrijblijvend op zicht. Buiten de reguliere openingstijden kunt u ons e-mailen, faxen of een terugbelverzoek inspreken via de telefoon. Betaalt u uw zendingen met een automatische incasso, bespaard u altijd € 2,95 aan verzend- en verzekeringskosten. Wij incasseren altijd nadat de zichttermijn verstreken is. Dit zijn een aantal voordelen die u als klant heeft bij het Amsterdams MuntKantoor.

Alleen als u 100% tevreden bent, behoudt u de zending. Dat is één van de zekerheden die u heeft bij het Amsterdams MuntKantoor.

Tel.: 0800 - 474 74 74
E-mail: klantenservice

22 januari 2014
Koning Willem-Alexander slaat eerste euromunt met zijn eigen afbeelding.

Hare Majesteit Koningin Beatrix verrichtte de Eerste Slag